Σχετικά με εμάς

Το δικηγορικό γραφείο Πανίκος Α. Λεωνίδου & Σια, είναι ένα γνωστό και καθιερωμένο γραφείο και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού. Το γραφείο φημίζεται για την παροχή υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών σε πελάτες είτε είναι άτομα, εταιρείες, συνεταιρισμοί και επιχειρήσεις.
Εστιαζόμαστε σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επιμέλεια. Ο επαγγελματισμός μας, μας υποχρεώνει να χειριζόμαστε την κάθε υπόθεση με υπεύθυνο και επιμελή τρόπο ανεξαρτήτως της νομικής ή οικονομικής σημασίας της υπόθεσης.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρη νομική κάλυψη για την πλήρη προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων ή των συμφερόντων εταιρείας. Είναι σημαντικό για μας να νιώθετε σίγουροι ότι η υπόθεση σας τυγχάνει ορθού χειρισμού με το ελάχιστο κόστος.

Συνεργασίες

Η φιλοσοφία μας

Να παρέχουμε άμεσες, αποτελεσματικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλα τα φυσικά πρόσωπα και νομικές οντότητες

Οι υπηρεσίες μας


Δικαστήριο και
Διαιτησία

Είναι ένας από τους κύριους τομείς του γραφείου μας. Οι δικηγόροι μας διαθέτουν εκτενή εμπειρία στους κύριουςτομείς του Δικαστηρίου και Διαιτησίας.

Μάθετε Περισσότερα

Εταιρικές
Υπηρεσίες

Η Κύπρος αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για πελάτες διεθνώς για ποικίλους λόγους με σημαντικότερο να είναι το ευνοϊκό φορολογικό της σύστημα.

Μάθετε Περισσότερα

Μεταναστευτικό
Δίκαιο

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην απόκτηση διάφορων τύπων αδειών που επιτρέπουν σε αλλοδαπό να εισέλθει, να παραμείνει προσωρινά ή μόνιμα στην Κύπρο.

Μάθετε Περισσότερα

Πνευματική
ιδιοκτησία

Παρέχουμε συμβουλές σε διάφορα θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Από Προστασία Εμπορικών Σημάτων στην Κύπρο μέχρισυμβουλές σε παραχώρηση αδειών και δικαιωμάτων χρήσης

Μάθετε Περισσότερα

Τραπεζικά και
Χρηματοοικονομικά

Το γραφείο μας έχει μεγάλη εμπειρία σε τραπεζικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα. Προσφέρουμε διάφορεςυπηρεσίες σε όλο το φάσμα τραπεζικών οργάνων και χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Μάθετε Περισσότερα

Ακίνητη
Ιδιοκτησία

Αναλαμβάνουμε όλα τα θέματα Ακίνητης Περιουσίας, από τις διαπραυματεύσεις μέχρι την συμφωνία και την συνοδείατων πελατών μας σε όλες τις αρμόδιες αρχές

Μάθετε Περισσότερα

Ναυτικό Δίκαιο
και Ναυτιλιακά Θέματα

Η Κύπρος λόγω της γεωγραφικής της τοποθεσίας έχει εξελιχτεί σε ένα διεθνές ναυτιλιακό κέντρο για την παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών και χειρισμό θεμάτων Ναυτικού Δικαίου διεθνώς.

Μάθετε Περισσότερα

Γνωρίστε την ομάδα μας

Our team consists of highly experienced advocates and professionals with specialisations in various areas of legal practice.

ΠΑΝΙΚΟΣ Α. ΛΕΩΝΙΔΟΥ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ Α. ΛΕΩΝΙΔΟΥ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. ΚΟΝΗΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΒΑΛΤΟΥΔΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Π. ΛΕΩΝΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΙΑΚΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

ΙΟΥΛΙΑ ΖΗΝΟΒΙΟΥ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact us to find out more about our services and what we can offer to you.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Τηλέφωνο: +357 25 820 525 Fax: +357 25 820 525
Διεύθυνση
Οδός Ρήγα Φεραίου & Αντρέα Ζάκου
Christina Center,
1ος όροφος, Διαμέρισμα 101
P.O. Box: 58256, 3732
Λεμεσός, Κύπρος
Βρείτε μας στον χάρτη